NÅ var det godt med en frikveld med "søstrene" !!!

Det var godt å komme tilbake på kontoret idag, få ryddet litt i papirhaugen, og tatt litt tak i oppfølgingen av kunder:) 

Det har gått flott med Aurora i barnehagen idag, og avvenningen med å ligge midtimellom går stålende hører jeg------ hun og pappa`n har en liten kamp på det i skrivende stund....   Jeg vedder 100 kr på at hun ligger under dyna hans i løpet av det neste kvarteret ;o)

Jeg har vært ute med "søstrene" i kveld...mine trofaste venninner gjennom de siste 15 til 20 år...  vi har vært på puben og spist helt nydelig biff, og faktisk drukket ett par glass rødvin og en irish coffee :)  Vi har skravlet , ledd og snakket i munnen på hverandre som vanlig :)   Det er noe helt spesielt med disse såkalte søstrene.... vi sees ikke så ofte mellom treffene våre, men likevel er dette venner jeg har hatt rundt meg i hele mitt voksne liv, venner jeg alltid vet jeg kan regne med når det går trått i motbakke....og venner jeg vet ler med meg når jeg seiler i medvind ... slike venner er uerstattelige, og jeg føler meg priviligert:)

I kveld hadde jeg bestemt meg før jeg gikk ut, at vi ikke skulle snakke om Aurora og alt som har skjedd med henne i det siste. det gjorde vi på januartreffet.... men tema kom naturlig nok opp på slutten av kvelden, og jentene var alle enig i at jeg burde tatt historien videre til pasientombudet.   Jeg vet ikke om jeg orker det, men jeg er jo samtidig enig i at rutinene på sykehuset ikke holder mål, og kanskje kan det påvirke til at det ikke skjer det samme med noen andre!!

Jeg har bestemt meg for å først og fremst skrive det ned her, litt dag for dag.... så får jeg gruble litt på hva vi gjør med saken etterhvert.  Jeg tror ihvertfall alle slike hendelser er viktig å skrive ned og dele, både for å bearbeide selv, og for at andre kan nyte godt av våre erfaringer på godt og vondt.

Men nå skal jeg aller først legge meg godt under dynen og sove litt.....   jeg lurer nå faktisk på om jeg tapte veddemålet også, for etter at far bestakk vesla med en flaske varm melk, så ble det stille der inne.... Da bør vi definitivt benytte anledningen til å få oss litt søvn :)

Vi blogges i morgen !

Nattinatt :)

 

8 kommentarer

adelheidjonseth

23.feb.2012 kl.23:37

fin blogg! :-D

-komentere tilbake? :-)

MICHELLE CARINE -

23.feb.2012 kl.23:40

Fin blogg! Kommentere tilbake?

wendysinfamilie

24.feb.2012 kl.00:18

Så flott en familie du har , (ut i fra headeren) Har litt lakenskrekk i kveld så da fikk jeg tid til å luske litt rundt i bloggverden ja utenom den vanlige gjengen jeg besøker :-)

Ha en god natt

Kitty

24.feb.2012 kl.00:26

Tusen takk :) Det samme gjør jeg når jeg ligger her og ikke trøtten vil innfinne seg:) og den ene bloggen leder til den andre...og vips så er klokka langt på natt :) Mange koselig blogger her ute :) Nattinatt .)

solkro

24.feb.2012 kl.06:24

Det høres ut som du har hatt litt å stri med i det siste, hyggelig at du er på banen og klarer å skrive litt om det.

Jeg håper du fikk sove og har hatt en god natt:)

<3

Marit

24.feb.2012 kl.07:57

Etter (forhåpentligvis) en god natt ønsker jeg deg en fin fredag og helg. :o)

vestlandsfrue

24.feb.2012 kl.10:41

Sånne kvelder er gull verdt :-)

Håper du får bearbeidet det dere har opplevd som uheldige opplevelser, så finner du nok ut av hva som er rett å gjøre. Ha en fin dag!

Klem :-)

Kaptein Kaos

25.feb.2012 kl.08:14

Koselig at du er tilbake :)

Skriv en ny kommentar

Kitty

Kitty

40, Ringebu

Jeg er en jente på 40 år. Jeg er selvstendig næringsdrivende, og jobber med hytteservice i Kvitfjell og Hafjell. Jeg er gift, har 5 barn og 2 vakre Newfoundlandshunder som heter Barack og Beethoven :)

Blogglisten

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits