Hei hei :)

Ja men da.... er det vel kanskje på tide å komme tilbake i stolen :)

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne, det har skjedd så mye den siste tiden.  Det nye året startet så brått og brutalt, så det slo litt beina unna meg egentlig.

For å oppdatere og "skrive av meg" disse to første månedene i 2012, så må jeg bruke litt tid tror jeg.   Det er ikke noe å begynne med ved midnatt en onsdagsnatt :)

For å ta det i korte trekk, så gikk desember unna i en fei... det var utrolig travelt i Hytteservicen, og masse som skulle være på plass til julefeiringen i fjellet :)   Til slutt ( 24. desember kl 17.15) så senket julefreden seg her i heimen også. Da kom Ole Johnny og ungene hjem fra julenisserunden sin i fjellheimen, og vi kunne pynte oss og nyte noen dager fri :)

Som vanlig etter ferien, så syns jeg det var himmelsk godt å komme igang igjen etter ferie, og ønsket hverdagen velkommen med åpne armer.  Uken startet med ett pang, pappapermisjonen var over, og OJ dro rett til Gøteborg og ble borte hele uken.....bare for å statuere at han var back in business liksom....Aurora startet på barnehagetilvenning, og vi to brukte første uken på det :) Det gikk veldig fint, Aurora slo seg til ro og storkoste seg i barnehagen....  Dette gikk over all forventning!!!    Så kom endelig pappa hjem igjen også, og det var årets første helg...  Fam Kaos skulle ut på 2012s første skitur, søndag 8. januar.   Vi pakket sekkene, pulken og termosen, smurte skiene og var klar... vi skulle bare spise en deilig lunsj først.   Jeg og Ole J dekket bordet, kokte egg.... og tevann....   I ett lite uoppmerksomt øyeblikk klatrer vesle Aurora opp på bordet og tok tevannet...    Fra der så gikk resten av januar mer som i sakte film.  Jeg skal fortelle dere historien detaljert etterhvert...   Vi har vært redde, lettet, glade, redde igjen, livredde, slitne, lykkelige og sinte i ukene som har gått.   Nå har vi det bra, og hele tiden har vi klart å holde både  jobb, firma, familie , vett og forstand noenlunde oppegående :)

Det er i motbakke det går oppover!!!

Jeg gleder meg til å komme igang igjen med ordentlig hverdag, få vesla skikkelig igang  i barnehagen, finne igjen huset mitt i alt rotet...kanskje se over en lekse for barna i midten....få børstet ut det 2348 flokene i pelsen på Barack og Beethoven.... kanskje se om eldstesønnen har ryddet bort jula i ungkarsleiligheten, før påsken kommer ....høre om russeplanene og skolevalgene til Sandra...ja kanskje til og med kose litt med kjæresten min.... ha medarbeidersamtaler med de flinke damene, som har holdt firma igang på en super måte.... og komme oss masse ut i fjell og natur når vi har en ledig stund :)    Nei, jeg får jammen legge meg, skal jeg rekke å komme igang med alt!!  :o)

Vi blogges!!

Kitty :)

6 kommentarer

elsanto

23.feb.2012 kl.00:31

Så fin blogg, elsker designet :)

Nina Kristin

23.feb.2012 kl.07:35

Godt å ha deg tilbake, har savna skriveriene dine!

solkro

23.feb.2012 kl.09:32

Hyggelig å ha deg tilbake, det der hørtes ikke mye greit ut så jeg håper dere har det bra;så får vi høre mer fra deg:)

Ha en fin dag:)

vestlandsfrue

23.feb.2012 kl.10:35

Heia Kitty!

Så koselig å ha deg tilbake igjen. Har jo savna dine friske innlegg. Men hvor forferdelig, da!

Nå skjønner jeg hvorfor du har latt bloggen ligge.

Har hun fått mye brannsår? Håper iallefall at det ikke er på veldig synlige steder.

Du får ha en flott dag!

Klem Tina

Marit

23.feb.2012 kl.12:58

Enig med de andre over, godt å ha deg tilbake. Håper det går bra med Aurora nå. Uff. Kan bare tenke så forferdelig det må ha vært.

Beate

24.feb.2012 kl.09:38

Godt å se du blogger igjen :) Er en fast leser :) Utrolig flink til å skrive :) Kunne ønske jeg fikk litt inspirasjon. Håper alt er bra med Aurora nå :)

Skriv en ny kommentar

Kitty

Kitty

40, Ringebu

Jeg er en jente på 40 år. Jeg er selvstendig næringsdrivende, og jobber med hytteservice i Kvitfjell og Hafjell. Jeg er gift, har 5 barn og 2 vakre Newfoundlandshunder som heter Barack og Beethoven :)

Blogglisten

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits