Service utover det vanlige.......

Service utover det vanlige!!!  Det er slagordet til Total Hytteservice.....  og det betyr vel at jeg er en person som setter service høyt :)    Jeg er rett og slett i overkant opptatt av ypperlig service, derfor er det vel ingen overraskelse at jeg setter stor pris på å ta imot service selv heller når jeg er ute og handler, eller benytter meg av andre sine tjenester.  Og det har jeg virkelig fått idag!!   For en tid tilbake, nærmere bestemt på 40 års dagen min, så fikk jeg en aldeles nydelig pelsvest av gode venner i Kvitfjell..... det var bare at den var i en str for stor :(   Jeg prøvde å bytte den på to butikker i Lillehammer, uten å få noe som helst form for hjelp. Og den ble etterhvert hengende i skapet, sammen med de sørgelige restene av min flotte tunika, som jeg var uheldig å vaske til døde, etter en gangs bruk på Island i August:(   Jeg var tilfeldigvis innom hos Fru Frøken her om  dagen, og da jeg sto og snakket med Jorid, som eier butikken, så ble det til at jeg nevnte på mine "tapte" plagg i skapet hjemme....   Og vips... like etterpå ble jeg oppringt av Jorid, som hadde tatt en telefon til forhandler av merket begge plaggene var fra...og jeg fikk beskjed om at jeg skulle få både ny tunika OG vest i riktig str...   Så idag har jeg vært og hentet mine nye erobringer, og jeg er fryktelig fornøyd med å ha hengende klær for 3000 kroner i skapet, som jeg egentlig hadde mistet håpet om å kunne bruke :o)    DET kaller jeg service utover det vanlige!!    Det Jorid på Fru Frøken har oppnådd, er at jeg heretter IKKE handler klærne mine på Lillehammer, men hos Fru Frøken i Ringebu!!   Butikken bugner av herlige kjoler, tunikaer, ,kåper og støvletter :o)   Og den oser også av god smak og ypperlig service!!

LYKKE!!8 kommentarer

iafs2

07.des.2011 kl.00:39

oii, så bra! fin blogg. :)

krlh

07.des.2011 kl.00:40

Oh, Fin blogg! :D

Natalie

07.des.2011 kl.00:44

Alt ordner seg for snille piker sies det : D

Det finnes ingenting bedre enn god service!! Og det er det beste jeg har hørt om, skulle ønske det fantes flere slike arbeidere i butikkene i dag!

Kitty

07.des.2011 kl.00:49

Tusen takk:)

Ja ikke sant Nathalie :) Utrolig bra service! Du har helt rett, verden har altfor mange tyggegummityggende, uinteresserte butikkmedarbeidere dessverre! Vi må aldri glemme at vi er heldige som har små, lokale butikker med god personlig service og særpreg på klærne!! De store kjedebutikkene med 100 plagg i hver str blir kjedelige i forhold:)

Thea

07.des.2011 kl.10:12

Ringebu sentrum har områdets fineste og hyggeligste butikker de, spør du meg. Jeg elsker å handle i Ringebu. Lillehammer har få butikker med god service.
Jammen fikk jeg lyst til å kjøre meg en tur ;)
Ha en god dag der oppe!

solkro

07.des.2011 kl.10:28

Det er jo litt av det vi savner idag, i noen av disse kjedene står det sure mennesker bak diskene og ikke vet hva service er engang . Og kanskje en dag hvis jeg skulle være i nærheten stikker jeg innom Fru Frøken i Ringebu :)flotters:))

Kitty

07.des.2011 kl.12:43

Ja, dere vil ikke angre på å stikke innom, denne butikken er spesiell. Damen som eier den er blid og dyktig i å gi gode råd. Og kjolene er av den typen du både kan pynte deg med til fest, og bruke til hverdags, de er lette å bygge både opp og ned ettersom anledning og stil :) Kjoler som passer med pensko til, men som lett kan gjøres om til en røffere variant, der du kan ha støvletter eller grove Dr Martins som tilbehør :) Love it <3

Annika

20.des.2011 kl.20:15

Ja, så sant. Har vart inne hos henne i butiken flera gånger det senaste året. Flott utbud bra kvalitet, och hon är alltid lika glad även om man inte köper något.

Skriv en ny kommentar

Kitty

Kitty

40, Ringebu

Jeg er en jente på 40 år. Jeg er selvstendig næringsdrivende, og jobber med hytteservice i Kvitfjell og Hafjell. Jeg er gift, har 5 barn og 2 vakre Newfoundlandshunder som heter Barack og Beethoven :)

Blogglisten

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits