En liten oppdatering fra Fam Kaos :)

Hello Folks:)

Det har vært travle dager....igjen...  og da blir det naturlig nok lite blogging:)  Denne helgen har jeg servert oppe på Gudbrandsdal Hotell Spidsbergseter:)  For en julebordsbuffet, jeg har aldri sett maken!!!  Det var som en eventyrverden der inne på fjellet nå:)  Deilig å kjøre hjem på natterstid i wintherwonderland.... stjerneklart, måneskinn, snø på trærne og - 8 grader !  Masse blide, fornøyde julebordsgjester, som syns de hadde valuta for pengene tror jeg ganske bestemt :) Tenk å ha denne utsikten utenfor spisesalen når du nyter en tidlig frokost :) Det er det bare Spidsbergsetra som har faktisk :) Priceless!!!

I dag var det tilbake til kontoret, og Total Hytteservice julestri !! Nå blir det full rulle på damene frem til jul, og jeg får henge med med skuldra mi så godt jeg kan :)  Masse juletre, julemat, kornband, julepynting, julekaker, julevask, juleved, julebarnevakt, julesnømåking og julehvaskaljegsmøreskieneminemedijula (!!) er bestilt :) Jeg smiler og ler.... og sier "det ordner vi, ingen problem" dagen lang...  Av og til stenger jeg kontordøra mi, og skaller hode i pulten...så åpner jeg den igjen og smiler videre :)

Vesle frøken Aurora sliter med tennene sine om dagen, som sin mor og sine fire søsken, så får hun nok fremtenner som den sprekeste fole ville misunt henne, og det sliter på både nattesøvn og humør for en liten stakkar.  Men nå tror jeg det er like før de kommer igjennom.  Vi har ihvertfall kjøpt den første tannbørsten idag, slik at hun kan begynne å pusse de to stubbene nede ihvertfall :)

                             
Herlig liten snuppe dette :)  Gummitrynet har hun etter sin far :)

Nå nyter jeg stillheten i heimen, kun avbrutt av to Nuffegutter som snorker om kapp her.  Barack har til og med sneket seg (i den grad en 82 kg hund kan snike) opp i sofane, og ligger paddeflat og later som han ikke synes :))  Det er så deilig å ta de inn etter ungene har lagt seg, og bare gjemme fjeset i pelsen og kose kose kose!!!  Jeg elsker disse kolossene av noen kosegriser!!  Alle sier til meg " åh det må være mye jobb, åh det må være mye hår, åh de må spise deg ut av huset osv"   JA, det er det, men verdt hvert eneste minutt med pelsstell, støvsuging, og foring.... ingen gir deg så mye hengivenhet tilbake som en trofast Nuffe <3

                            Nattinatt , vi blogges


 

4 kommentarer

vestlandsfrue

06.des.2011 kl.09:04

God morgen!

Håper du har hatt en velfortjent nattesøvn uten barnegråt pga. tenner som skal ut i verden. Skjønner at du ikke får mye tid til blogging, men det som en mindre viktig må jo vike i denne hektiske tiden.

Kan tenke meg at du må bli glad i de "bamsene" og at det veier opp for alle ulempene.

Ha en kjempeflott dag!

Klem Tina

Lillian

06.des.2011 kl.21:34

Heisann!

Nå har jeg fulgt bloggen din et par uker, og har lest igjennom det meste av det du har skrevet :) Du har en kjempeflott blogg som er både koselig, oppmuntrende og inspirerende å lese. Da jeg for tiden er noe passiv i min hverdag ( en ufrivillig pause i mitt ellers så aktive liv...) så er dette kjærkommen lesing. Du beskriver både positive og mindre positive opplevelser, hverdager og oppturer.Slik livet er, rett og slett.

En flott familie har du og, og du virker oppriktig, engasjert og sprudlende. Godt at verden har slike som deg, selv om også du må lade duracellbatteriene innimellom :)

Begynte å skrive selv, men er en smule tom for tiden, så det stoppet opp. Det å lese andre sine blogger var så mye mer givende ;) Får se om jeg tar mot til meg og skriver mer etterhvert.

I allefall, fortsett som du gjør. Du er dyktig!!

Ha en fin kveld:)

Lillian

Kitty

07.des.2011 kl.00:51

Tusen takk Tina, håper du også har hatt en super dag!!

Kitty

07.des.2011 kl.00:54

Hei Lillian:)

Tusen takk, så utrolig koselig kommentar!!! Jeg håper du setter igang og skrive igjen, det er jo faktisk veldig "givende" når man bare får rigget seg til med kaffekruset :)

Ønsker deg en super morgendag, og en varm og trivelig adventstid :) Vi blogges ;-)

Skriv en ny kommentar

Kitty

Kitty

40, Ringebu

Jeg er en jente på 40 år. Jeg er selvstendig næringsdrivende, og jobber med hytteservice i Kvitfjell og Hafjell. Jeg er gift, har 5 barn og 2 vakre Newfoundlandshunder som heter Barack og Beethoven :)

Blogglisten

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits