Alt kommer for en dag........

I dag er det tirsdag, og Islandsturen nærmer seg med stormskritt.....      Jeg startet dagen med å bokstavelig talt rive klesskapet mitt, på leting etter plagg som kunne kvalifisere til å få være med meg på tur...   Det kan vi vel konkludere med var bortkastet tid!!    Etter ett år i mammaklær, så kan det være en nedtur å begynne å prøve seg på å komme inn igjen i kjoler og bukser som før i tiden satt pent på.  Nå satt de "godt fast" på kroppen, og da gjerne litt lenger ned på kroppen enn tidligere. (les midt ned på lårene)!! 

Nå har det seg slik at jeg denne gangen har vært "føre var", og fant en annonse på nettet for litt siden der det sto følgende:  Ned 10 - 20 kilo på ett øyeblikk!   Så jeg hadde disse fantastiske produktene liggende i skapet :o)    Jeg dro de frem, og etter 25 minutter sto jeg på badet , rød i fjeset og svett..... vel inne i Slim Pants, Hold In og Push up.....  Klar for handletur til Ringebu !!   Vesla ble pakket i bilen, og jeg trakk pusten og kom meg inn bak rattet.  Ikke spesielt lett når man er som en godt stappet pølse!!!!  

Hos Fru Frøken i Ringebu, ble ene fine plagget etter de andre tatt med inn i prøverommet, og vips så er jeg innehaver av en flott garderobe, klar for tur med jentene :o) Alt satt fin over baken, magen og puppene, som nå var løftet 6 cm opp!!  Fantastisk!!     Timer på solarium er bestilt for de kommende dagene, negler skal støpes på på torsdag, og endelig skal jeg få brukt den flotte hairexstension jeg kjøpte i fjor sommer ! 

Vel hjemme var det godt å få av seg polstringene, trekke pusten inn...... og slippe alt løs i tights og storskjorte igjen....  Frihet!!!    

Dagen som startet så trått,  med sminkepungen gjenglemt på kontoret, allergisk reaksjon rundt øynene, PMS og for liten garderobe....  snudde til solskinn:o)    Det går tross alt ann å jukse seg til det meste, takk gud for at hjelpemidler fins!!!       Så må man bare ikke tenke for mye på at turen vår i utgangspunktet er en vin og matopplevelsestur (jeg vil ikke ha plass til mat i tvangstrøyen)....  og at vi avslutter med en herlig dag i den Blå Lagune, der jeg vil møte alle jentene i bikini....    Ups....   Alt kommer for en dag!!!!! 

Jeg ønsker meg selv en riktig god tur til Island !!! :o)

Hilsen Juksemaker Pipelort!

2 kommentarer

Isabella

23.aug.2011 kl.17:05

shitt!! bikini ja... æasj assa..

Nina Kristin

24.aug.2011 kl.15:39

Fantastisk skrevet igjen Kitty! Jeg syns jeg ser deg for meg, og kjenner meg dessverre også veldig godt igjen i dine beskrivelser ;) Ønsker deg en riktig god tur til Island!

Skriv en ny kommentar

Kitty

Kitty

40, Ringebu

Jeg er en jente på 40 år. Jeg er selvstendig næringsdrivende, og jobber med hytteservice i Kvitfjell og Hafjell. Jeg er gift, har 5 barn og 2 vakre Newfoundlandshunder som heter Barack og Beethoven :)

Blogglisten

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits