Endelig på plass :o)

Da var tiden kommet for at 425 tegn på facebookstatus ikke lenger dekket mitt behov for å skrive "av meg" dagen når den går mot slutten.

Tanken om en blogg har vært der lenge..... men jeg har liksom ikke kommet igang.  Istedet har jeg lesset ned alle mine 705 "nære venner" på facebook om alt og ingenting.  Men nå kan jeg jo boltre meg her, så kan de som ønsker det følge med, og de som syns det til tider blir mye Kitty på facebook, slippe unna :)

Jeg er en dame på 39 år, som ikke starter 40 års krisa før om en drøy mnd.    Jeg er gift og har 5 barn, 2 store hunder og eget firma.  Livet er ett sammensurium av fotballtreninger, fotballkamper, nistepakker, jobb, dans, rockeverksted, 4H, mere jobb, pelsstell, foreldremøter, dugnader, helsestasjontreff, mere jobb og til slutt litt inniklemt kvalitetstid på turer i skog og mark..... der Fam. Kaos prøver å ha en tilsynelatende avslappet stund i pakt med naturen :)

Med barn spredt i alder fra 6 mnd til 20 år, så sier det seg selv at dagene kan bestå av ett vidt spekter med gleder og problemstillinger. Min mann er til dels mye borte på jobb, og jeg selv har ett hytteservicefirma i fjellheimen.  Med andre ord må man evne å ha mye humor og lite selvhøytidlighet for å glede seg over "reisen" gjennom en uke i dette kaotiske huset vi kaller vårt hjem :)

Jeg fikk mine to første barn da jeg var veldig ung, så fikk jeg to til etter jeg ble voksen og fikk vett..... og til slutt fikk jeg en liten overraskelse i vår :)  En nydelig liten babyfrøken, som er Fam Kaos sin store, store glede!!  Alle forguder Aurora, og jeg vil ikke bli veldig forundre om hun blir en smule bortskjemt med tiden :)  Men hva gjør vel det :):)

Nå er en lang dag over, og stearinlyset har brent ned. Huset sover, og bikkjene har inntatt trappa for å passe på "flokken" for natten :)  Sov godt!!

Én kommentar

Isabella

18.aug.2011 kl.01:52

velkommen ...

Skriv en ny kommentar

Kitty

Kitty

40, Ringebu

Jeg er en jente på 40 år. Jeg er selvstendig næringsdrivende, og jobber med hytteservice i Kvitfjell og Hafjell. Jeg er gift, har 5 barn og 2 vakre Newfoundlandshunder som heter Barack og Beethoven :)

Blogglisten

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits